, 2022/3/24

Több képernyőhely kis eszközökhöz. InnoView hordozható monitor lead genKapcsolódjon az IT döntéshozókkal és a kulcsfontosságú befolyásolókkal. A TechNewsWorld B2B marketingszolgáltatásai értékesítésre kész leadeket biztosítanak, amelyek lerövidítik az értékesítési folyamatot. Töltsd meg tölcséred és növeld bevételed lead gen szakértelmünkkel. Kezd el még ma.

InnoView 15  8 Portable Display

Az InnoView 15,8″-os hordozható monitor a kínai székhelyű gyártó megfizethető, könnyű monitorok egyre bővülő kínálatának egyik legújabb tagja. A hordozható monitorok frusztráló kiegészítők lehetnek. A túl sok változó a termékkel való elégedetlenség kockázatát hordozza magában. A teljesítmény és a funkciók hiányozhatnak, és előfordulhat, hogy csak néhány eszközzel kompatibilisek.

Az okostelefonok és táblagépek növekvő használata miatt egyre nagyobb szükség van a mobil megoldásokra, és az ehhez hasonló hordozható monitorok nagyobb képernyőfelületet biztosítanak, és növelik a termelékenységet útközben. Ez a vállalat legnagyobb képernyő kínálata. Három másik modell mérete és konfigurációja 14″ és 15,6″.

A 15,8″-os készülék legnagyobb hátránya az érintőképernyő hiánya. De a hívogató ár és az összességében kiemelkedő teljesítmény miatt ezt a modellt nem lehet kihagyni. A legtöbb szempontot figyelembe veszi. Ez a képes hordozható panel 189,99 dollárba kerül az Amazonon és 179,99 dollárba a gyártó weboldalán. Ez egy plug and play USB-C hordozható monitor, amelynek kijelzőképessége Full High Definition (FHD) 1920 x 1080 felbontással és 300 nits fényerővel.

A készülék 16:9-es képarányt produkál 60 Hz-es frissítési frekvenciával. Ezáltal az eszköz nagyon alkalmas másodlagos monitornak, amelyet sokkal kisebb, apró képernyővel rendelkező eszközökhöz csatolnak. Megjelenítési képességei kellemesek a szemnek. A 15,8″-os modell egy ultravékony IPS-kijelző, 178°-os betekintési szöggel.

Monitor építése

A monitor masszív fémszerkezetű, nagyon vékony kerettel a tetején és két oldalán. Az alsó keret 1,25″. A készülékház 0,212″ széles, 14,37″ x 9″ méretű, és 1,5 fontot nyom. A teljesen fekete fém tok szilárd és nem hajlik, ha kézben tartjuk. Az alján lévő vastagabb burkolat tartalmazza a további áramköröket és alkatrészeket, amelyek a hordozható panelt plug and play-é teszik. A talapzatban találhatóak a kettős hifi hangszórók is.

Nincs MicroSD foglalat. Az alap bal alsó szélén található a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, a beállítások eléréséhez szükséges kerékgomb és a be-/kikapcsoló gomb. Az alap jobb oldali alsó szélén, elölről nézve egy mini-HDMI port, egy USB-C port és egy micro-USB port található. Ezek közül az egyik porton kell lennie a tápcsatlakozásnak.

Használat

A képernyő saját igényeihez való beállításán kívül nincs szükség hardver- és szoftverkonfigurációra. Ha számítógéphez csatlakoztatod, akkor csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a számítógép kijelzőbeállításait, hogy kiválaszd, hogyan szeretnéd, hogy a panel reagáljon.

Accusoft. A számítógép alapbeállításai általában lehetővé teszik, hogy a másodlagos monitor vagy tükrözze az elsődleges kijelzőt, vagy megjelenítse azt az ablak tartalmát, amelyet az elsődleges monitorról a külső panelre húz. A panel kerékgombjának megnyomásával egy felugró ablak nyílik meg a bal alsó sarokban. A kerékkel kiválaszthatja a módosítani kívánt beállításokat. Ezek közé tartozik a kép fényereje, a színelemek és a hang.

Kompatibilitási kérdések

Ez az InnoView monitor a számítógépek és mobileszközök széles skálájával működik. Általában a Microsoft Windows és az Apple számítógépek működnek a mellékelt kábelekkel. Néhány Apple-specifikus kábelre vagy adapterre azonban szükség lehet. Az Apple iPhone készülékekhez adapterre van szükség. Néhány Android okostelefon csatlakoztatható, de nem minden

Android-gyártó biztosít jelet az USB-C vagy USB-A porton keresztül a monitor meghajtásához. Ez néhány Android táblagép esetében is problémát jelenthet.

A monitor az USB-C vagy mini-HDMI portokon keresztül csatlakoztatható az Xbox, PS3 /PS4 /PS5, Switches stb. eszközökhöz is. Kettős hangszóróval rendelkezik (gyártmány ismeretlen), és három kábellel érkezik, amelyekkel a legtöbb eszköz csatlakoztatható.

Ez a készülék hálózati áramellátást igényel. Egy 18 W-os fali csatlakozóaljzat-adaptert és a monitor tápellátásához szükséges USB-kábelt mellékelünk. Nincs akkumulátora, és a csatlakoztatott számítógép vagy táblagép nem képes áramot biztosítani, még akkor sem, ha azok nem saját akkumulátorral működnek. A monitor nagy dinamikatartományú, azaz HDR - egy új megjelenítési technológia, amely javítja a színek megjelenítését. Beépített FreeSync és alacsony kékfény-technológia is gondoskodik a jobb megtekintési élményről.

Linux is, többnyire

A termékinformáció nem tartalmazza a monitor Linux kompatibilitását. Én azonban azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben a hordozható panel teljesen működőképes volt a Linux-eszközökkel. A zavaró tényezők a számítógép hardverszabványai és a támogató kód hiánya az adott Linux kernelben, amely az Ön által használt disztribúciót vezérli.

Amikor például a hordozható panelt egy KDE Neon disztribúciót futtató laptophoz csatlakoztattam, az felismerte a külső monitort, de csak akkor jelenítette meg a képernyőt, ha a beállítások azt engedélyezve konfigurálták. Ez azonban automatikusan letiltotta a laptop képernyőjét. Miután csatlakoztattam, a hordozható panel torz kijelzőt mutatott. A Chrome OS eszköz is dobott egy kijelzős rohamot. Az egérrel végzett műveletek lassúvá váltak, és a megnyitott ablakok csak részben jelentek meg.

A Chrome OS, a Chromebook működését vezérlő Chrome webböngészővel egybeépített operációs rendszer nem rendelkezik a kétmonitoros kijelzőfunkciókkal kapcsolatos rendszerbeállításokkal. Így, míg néhány Chromebook-modellnél az ablakokat át tudtam húzni az egyik képernyőről a másikra, más modelleknél nem tudtam az egérmutatót a Chromebook belső kijelzőjén túlra navigálni.

Ez a jelenség a Chromebookjaimhoz csatlakoztatott más hordozható monitorok esetében is előfordult. A hordozható panel gyártója soha nem állította, hogy az InnoView hordozható monitor tanúsítvánnyal rendelkezik a Linux operációs rendszerrel vagy a Chromebookokkal való együttműködésre. Talán most már a Linux-tanúsítás is kijelenthető.

Végső gondolatok

Ez a hordozható monitor nagyon jó megoldás a laptopok és a kis képernyős hordozható készülékek további képernyőfelületének növelésére. Nem elsődleges monitorként való használatra szánták. Ha tudsz érintőképernyő nélkül élni, ez a modell ideális választás. Ha feltétlenül szükséged van érintőképernyőre, akkor nézd meg a többi InnoView hordozható panel egyikét.

Ha hordozható eszközre van szükséged Chromebookjához, sok szerencsét. A Chrome OS-t gyártó Google csak most kezdi el tanúsítani a monitorokat és más perifériákat, hogy működjenek ezekkel a számítástechnikai alternatívákkal. Két másik enyhe csalódás is van ezzel a modellel kapcsolatban. Az egyik a kettős hifi hangszórók gyenge hangminősége. Úgy találtam, hogy az alap hiánya miatt nagyon ónosan szólnak. Ez kevésbé volt zavaró beszéd hallgatásakor. Bár a zenelejátszás kevésbé volt kellemes.

A második gyenge pont a gyenge állvány, amely egyben a panel védőhordozója is. Más InnoView modellek egy egy darabból álló fémrúddal rendelkeznek, amely a szélektől hátrafelé leng, hogy merev állványt alkosson a panellel. Ehelyett ennek a modellnek egy réselt, vinilbevonatú műanyag (vagy más anyag) van, amely háromszög alakúra hajtható, és a panel a hátlapnak támaszkodik.

Hol lehet megvásárolni

Az InnoView 15,8″-es hordozható monitor jelenleg a gyártó weboldalán, vagy az Amazonon kapható. .