, 2022/3/22

Intelligens városok. Kiskereskedelmi AI. Oh My! A The Next Platform rendszeres olvasói tudják, hogy kevés figyelemfelkeltőbb technológiai esemény van az Nvidia GPU technológiai konferenciájánál (GTC). A csúcskategóriás grafikus kártyák frissítéseitől kezdve a végfelhasználói történetek és technikai elmélyülések széles skálájáig mindenki számára van valami, a hardver és a szoftver szintjén egyaránt.

Edge Smart Cities

Szerettünk volna rámutatni néhány lenyűgöző ülésre, amelyekre itt regisztrálhat, és amelyek mindegyike ingyenes, és amelyeken tájékozódhat és részt vehet arról, hogy a Lenovo mit tesz a digitális testvérvárosi kapcsolatok, az AI a peremeken, az intelligens városok, a kiskereskedelmi AI és más területeken - mindezt a GTC hangulatával.

A Lenovo technológiát felvonultató, legjobban várt ülések közül néhányat az alábbiakban sorolunk fel, a szélesebb körű high-end számítástechnikai spektrumot átfogó mélymerülésekkel együtt.

A GTC 2022 napirendjéhez:

Lenovo és NVIDIA: A valósághű szimulációs platform életre keltése az alaptervezési együttműködéstől a teljes körű valós idejű digitális ikertestvérig [S42698].

A munka új normális keretei között a munkavállalóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyekkel valós időben, bárhonnan és bármikor együttműködhetnek. A Lenovo az NVIDIA-val együttműködve valós idejű távmunka képességeket biztosít, amelyeket a legújabb NVIDIA GPU platformokon futó Omniverse tesz lehetővé. A szimulációktól és a digitális ikrektől kezdve a tervezési és fejlesztési munkafolyamatokig az alkalmazottak a legkreatívabb munkájukat végezhetik ezzel az új moduláris fejlesztési keretrendszerrel.

Gyorsabb betekintés az élen [S42523]

A globális összekapcsolhatóság folyamatos növekedésével párhuzamosan egyre nagyobb igény mutatkozik a nagyobb számítási képességek iránt a peremeken. Mivel minden eddiginél több adat keletkezik a peremeken, ahol a felhasználóknak szükségük van rá, létfontosságú, hogy a vállalkozások olyan megoldásokat találjanak, amelyek csökkentik az elemzés és a cselekvés közötti időt. Tudja meg, hogyan lehetnek intelligensebb vállalkozásai alacsonyabb adatsávszélességgel és késleltetéssel, valamint gyorsabb meglátásokkal a Lenovo skálázható edge megoldásaival.

Miért van szükség a Project Monterey innovatív architektúrára az alkalmazások új generációjához [S41834]

A VMware Project Monterey új képességeket vezet be a vSphere számára, lehetővé téve, hogy az új hardverek jobb biztonságot és nagyobb hálózati teljesítményt nyújtsanak, különösen a szoftveresen definiált hálózatok esetében. Ismerje meg a Lenovo és az NVIDIA közös megoldását és az általa lehetővé tett értéktárgyakat a modern munkaterhelések szoftveresen definiált adatközpont-architektúrán keresztüli futtatása során.

Gyorsított adatközpontok a közösségek fejlődésében [S42376]

Ismerje meg, hogy az adatközpontok hogyan optimalizálják az AI-t a közösségek fejlesztése és innovációs központok létrehozása érdekében az autonóm járművek és a tömegközlekedés, az éghajlatváltozásra is kiterjedő intelligens városi kezdeményezések, valamint a köz- és magánszféra együttműködése révén. A mesterséges intelligencia új, erőteljes lehetőségeket kínál a fenntarthatóbb városok létrehozására, a fejlett infrastruktúra kihasználásával a lakosok és közösségek számára nyújtott közszolgáltatások javítására.

A kényelmi kultúra átalakítása: Hogyan teremt az AI innováció súrlódásmentes élményt a fogyasztók számára [S42651].

A mesterséges intelligencia segít a C-áruházaknak abban, hogy a fogyasztói élményt súrlódásmentessé és jelentősen kellemesebbé tegyék. Az AI-alapú számítógépes látás és az NLP társalgási AI kihasználása hatalmas értéket szabadít fel a C-üzletek üzemeltetői számára, akik a technológiát arra szeretnék használni, hogy átalakítsák a kényelmi szolgáltatásokban lehetséges dolgokat. Csatlakozzon egy innovatív C-üzletekkel foglalkozó vállalat vezérigazgatójához, három élvonalbeli szoftvercég vezetőjéhez, a legnagyobb GPU-gyártó kiskereskedelmi szakértőjéhez és egy Edge AI-szakértőhöz, hogy beszéljenek az AI-alapú C-üzlet megoldások valós alkalmazásairól, amelyek már most is nagy hasznot hoznak.