, 2022/3/21

Biztonságos otthon, kívül és belül. A tárolás, a rugalmasság, a minőségi rögzítés és az egyszerű telepítés néhány fontos tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor egy biztonságos biztonsági rendszerről dönt. Legjobb választásaink segítenek otthonának vagy akár irodájának biztonságossá tételében.

Best security camera 2022

A biztonság elengedhetetlen a vállalatok számára a betolakodók és a leendő tolvajok elriasztásához, valamint a vállalkozások sikeres működéséhez elengedhetetlen értékes berendezések védelméhez. A kamerákkal, érzékelőkkel és éjjellátóval ellátott robusztus berendezés tehermentesítheti a biztonsági csapatokat, és a vállalkozóknak nyugalmat biztosíthat munkaidőn kívül is.

A szervezetek szerencséjére a tárgyak internetének (IoT) technológiája, a mobilkapcsolat, az alkalmazások és a felhőtechnológiák megjelenése gyökeresen megváltoztatta a biztonsági tájképet, és minden eddiginél könnyebbé tette a több helyiségben és helyben működő rendszerek felállítását. A lehetőségek tárháza végtelen: felhő- vagy helyi adattárolás, testreszabható vagy automatikus riasztások és riasztások, okostelefonok és táblagépek csatlakoztathatósága, vezetékes vagy vezeték nélküli, akkumulátoros vagy hálózatról működtetett opciók, videórögzítés, éjszakai látás, különböző minőségű hangadatok, valamint a bejelentkezés lehetősége, valós időben, mind-mind elérhető, és a vállalkozás igényeihez igazítható.

Annak érdekében, hogy a mai cégtulajdonosok számára kevésbé jelentsen kihívást a különféle hardver- és szállítói ökoszisztémák között való eligazodás, összeállítottuk a tíz legjobb választásunkat a vállalkozások számára.

Ring Stick Up Cam Solar

Rugalmas, mobil biztonsági megoldás egy vagyon elköltése nélkül

Ring

Valaha a nagy teljesítményű, vezetékes felügyeleti rendszerek jelentették az egyetlen elérhető lehetőséget az üzlethelyiségek védelmére. Az idők megváltoztak, és a mobil megoldások robbanásszerű elterjedésével, valamint a szélessávú és a 4G/5G által kínált megnövekedett sávszélességgel mobilbarát lehetőségek állnak rendelkezésre a költségtakarékos biztonsági megoldást kereső kis- és középvállalkozások számára.

A Ring kamerák - beleértve a beltéri, a kültéri, a felragasztható és a reflektoros kamerákat is - előnye a rugalmasságban rejlik. Minden kamera ugyanahhoz a fiókhoz csatlakoztatható, és okostelefonon keresztül is elérhető, így minden területről riasztja a felhasználókat a mozgásra.

Külön említést érdemelnek a Stick Up kamerák, amelyek bel- és kültéren, valamint sík felületeken vagy falakon is elhelyezhetők. Akkumulátoros és vezetékes opciók, valamint napelemmel és tartalék akkumulátorcsomaggal ellátott eszközök is rendelkezésre állnak. A Spotlight és Floodlight modellek is érdekesek, mivel beépített biztonsági szirénával rendelkeznek.

Mivel a felhasználók számos különböző kamera közül választhatnak, a helyiségek védelmére alkalmas kombinált beállítások is lehetségesek.

Előnyök

Rugalmas és gyors beállítások

Professzionális felügyelet elérhető

Az ökoszisztémát bővíthetők, beleértve a kültéri kamerákat is.

Hátrányok

Hosszú szállítási idő

Magasak a több kamera költségei

Google Nest Cam

Nest

A Google Nest kamerák a Nest ökoszisztémában már részt vevő üzlettulajdonosok számára lesznek érdekesek -- beleértve a Nest termosztát, a Nest CO2 riasztók, valamint a Nest X Yale zárak felhasználóit.

A Nest Cam beltéri és kültéri kamerák mobil opciók a helyszíni biztonsághoz. A legjobban a költségvetés-barát felhasználók számára alkalmasak, akiknek alapvető biztonsági intézkedésekre van szükségük. A kamerák 1080p HD felbontásban képesek felvételt készíteni, a kültéri változat esetében pedig ez a minőség éjszaka is megmarad az infravörös LED-ek segítségével. Választhat akkumulátoros vagy vezetékes tápellátású változatot.

Mindkét változat beépített hangszóróval rendelkezik, és a mobileszközökön keresztül riasztja a felhasználókat, ha a mozgás- és zajérzékelők gyanús tevékenységet vagy látogatókat észlelnek. Az alkalmazás telepítése és a fiók létrehozása után megkezdődik a felügyelet.

Az előfizetések eltérőek.

Előnyök

Egyszerű beállítás

Mobileszköz-felügyelet és -hozzáférés

Rugalmas lehetőségek

Hátrányok

Drága egyetlen kamera esetén

Wyze Cam v3

Egy olcsó otthoni biztonsági kamera

Wyze

Ha szeretnél belemártózni az IoT és az intelligens otthoni biztonsági eszközök világába, érdemes megfontolnod a Wyze Cam v3-at, amely az egyik legolcsóbb lehetőség a mai piacon. A Wyze Cam v3 egy 35 dolláros, internetre csatlakoztatható kamera, amely 1080p-s felvételt, IP65-ös minőséget kínál beltéri vagy kültéri használatra, az éjszakai látást javító CMOS-érzékelőt, szirénát és kétirányú kommunikációt.

A kamera része lehet egy szélesebb Wyze biztonsági ökoszisztémának, amely magában foglalja a kültéri kamerákat, mozgásérzékelőket, szivárgásérzékelőket, billentyűzeteket és beléptető monitorokat.

Előnyök

További biztonsági termékek kínálata egy szélesebb körű biztonsági hálózat létrehozásához

Kicsi, kompakt kialakítás

Költségvetésbarát

Hátrányok

Korlátozott felhőalapú tárhely, kivéve, ha előfizetésre van szükség.

Arlo Pro 4

Vezeték nélküli megfigyelés a munkahelyen

Arlo

Egy másik lehetőség az Arlo Pro 4. Ez a karcsú, üzleti célokra is alkalmas megoldás akár beltéren, akár kültéren használható, mivel időjárásálló modell, amely számos rögzítési lehetőséggel rendelkezik, és mind a hangot, mind a mozgást érzékeli. A fekete vagy fehér színben kapható Arlo Pro 4 működhet mindennapos kameraként az üzlethelyiségben; diszkrét, kültéren elhelyezett kameraként éjszakai őrként, vagy egy teljes kamerahálózat részeként egy nagy munkahelyen.

A gyenge megvilágítású felvételek javítására szolgáló reflektor a tárgyak letapogatása és felismerése mellett. Az Arlo kamera kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple HomeKit rendszerrel. A felhasználók valós idejű riasztásokat kapnak, ha mozgást vagy hangot észlelnek, a felvételek pedig akár 2K HDR felbontásban rögzülnek. A gyártó aktivitási zónákat is bevezetett, amelyek beállíthatók a nem kívánt vagy zavaró értesítések csökkentésére.

Előnyök

Hat hónapos akkumulátor-üzemidő

Mágneses rögzítés

Hátrányok

A prémium funkciókhoz Arlo Secure előfizetés szükséges.

SimpliSafe biztonsági rendszerek

A legjobb kis házak és lakások számára

A SimpliSafe egy másik méltó kiegészítője a listánknak, és azoknak a felhasználóknak felel meg, akiknek rugalmas megoldásra van szükségük kisebb otthonok és lakások számára. A SimpliSafe egy Wi-Fi-vel összekapcsolt biztonsági megoldás, amely mögött valós idejű felügyelet áll a távoli központokban. Bár vezetékes, áramszünet esetén a SimpliSafe termékcsaládba tartozó eszközök tartalék akkumulátorral rendelkeznek.

A 219 dollártól induló "Essentials" alapcsomag tartalmaz egy bázisállomást, egy billentyűzetet, három belépési érzékelőt és egy mozgásérzékelőt. A csomagban a cikk írásakor egy ingyenes HD-kamera is szerepel. Az egyéb csomagok és kiegészítő opciók között szerepelnek pánikgombok, fagy- és vízérzékelők, füstérzékelők és szirénák.

Előnyök

Nincs szükség fúrásra

Stílusos, diszkrét kialakítás

Hátrányok

Drága