, 2022/3/22

Az iTnews Benchmark Awards díjátadó ünnepség június 15-re költözik. A sydneyi rendezvény visszatér, hogy fényt derítsen a kiemelkedő ausztrál IT-projektekre. A 2022-es iTnews Benchmark Awards díjátadó ünnepség a jelenlegi Covid helyzetre reagálva 2022. június 15-re költözik.

 iTnews Benchmark Awards ceremony moving

A gálavacsora, amelynek a KPMG ad otthont a Sydney-i Barangaroo-i irodájában, két év után először hozza össze személyesen a döntősöket, hogy megvilágítsa a nemzet kiemelkedő IT-projektjeit.

A vendégek megtudhatják, hogy a zsűri melyik kormányzati, egészségügyi, pénzügyi, mezőgazdasági, logisztikai, ipari és fogyasztói szektorban megvalósított projektjüket díjazták.

Lehetőségük lesz arra is, hogy beszámoljanak arról az értékről, amelyet a kormányzat, az ipar és a nyilvánosság számára nyújtottak.

Az esemény pillanatképet nyújt arról, hogy az ausztrál IT-vezetők és csapataik mire összpontosították figyelmüket 2020 eleje óta, amikor sokan a Coviddal kapcsolatos digitális projektekkel foglalkoztak.

Az iTnews Benchmark Awards díjátadó ünnepségen korábban olyan IT-vezetők és szakemberek vettek részt, mint az Airservices Australia, az Australia Post, a Carsales, a Commonwealth Bank of Australia, a Deakin University, a Reserve Bank of Australia, a Transport for NSW és számos más szervezet.

Az idei döntősök jegyeket kapnak az ünnepségre, és további jegyeket az eseményt megelőzően adnak ki, amint a kapacitáskorlátok megerősítést nyernek.

A döntősöket március végén jelentik be az iTnews weboldalán, a projekteket bemutató videókkal együtt.